Press "Enter" to skip to content

De 7 redenen waarom je jouw boodschappen moet doen bij lokale winkels!

Maarten 0

Haarlemmers kunnen steeds makkelijker hun boodschappen in huis halen. Ook landelijk zien we een enorme toename in het bestellen van de dagelijkse boodschappen. Hoody vindt dat Haarlemmers het best hun boodschappen kunnen doen bij lokale ondernemers. En wel om de volgende 7 redenen;

 1. De beste producten
  De beste kwaliteitsproducten vind je bij de kleinere speciaalzaken. Vaak zijn deze zaken geboren uit passie en liefde voor het product of vak. Jaren ambacht en kennis van de markt zorgen voor de allerbeste kwaliteit.
 2. Direct in huis
  Lokale boodschappen heb je direct in huis. Directe beschikbaarheid is nog steeds één van de belangrijkste pluspunten van lokale winkels.
 3. Ambacht merk je
  De beste kennis van de producten zorgt ook voor de beste service. Je kan gemakkelijker met je product terug naar de winkel als er iets mis is met het product. Ook ruilen is sneller en makkelijker.
 4. Eerlijke producten
  Lokale ondernemers denken steeds beter na over de duurzaamheid van hun producten en hun winkels. Er zit vaak een goed verhaal achter een stuk vlees of de manier waarop de groentes geteeld worden.
 5. Voorkom leegstand
  Investeer in je buurt met jouw lokale boodschappen. Je kan je geld maar één keer uitgeven. Door jouw boodschappen te doen in jouw stad kunnen lokale specialisten blijven bestaan. Des te aantrekkelijker dit ook is voor nieuwe specialisten. Je stad wordt er leuker van en je voorkomt leegstand en het verdwijnen van de speciaalzaken.
 6. Co2 Footprint
  Logistiek gezien is de afstand van de winkel naar jouw huis de kortste route om je boodschappen te doen. Milieuvriendelijker dan uit een warehouse vanuit een andere stad of soms zelfs een ander land. Als je dit ook nog op de fiets doet of laat bezorgen dan is je uitstoot 0 gram Co2. Een beter milieu begint natuurlijk bij jezelf.
 7. Sociaal
  Het sociale contact, de relatie met de winkels en bezorgers in jouw buurt. Samen maken jullie Haarlem leuk! Herkenning en erkenning van je locals is natuurlijk ook goed voor je sociale netwerk.

Met Hoody shop je online bij meerdere lokale specialisten tegelijk. Zo kan je toch je dagelijkse boodschappen doen bij winkels waar je je goed bij voelt als je er even geen tijd voor hebt. Je hebt het sneller in huis en steunt met jouw aankopen ook de buurt.

Steun ook jouw buurt en shop bij lokale winkels. En wanneer het je even niet uitkomt kan dit gewoon met Hoody, ook bezorgen we gratis & gekoeld in de avond als je vóór 15:30 besteld hebt! En dat allemaal met de fiets.

Gun je buurt de wereld en jezelf het gemak! Shop hier in Haarlem

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *